Hoorspel zoek-hoek / Lief zijn voor de buren

Lief zijn voor de buren

Geronimo logo.

Uit "Nieuws" (19-02-2010), via mail ontvangen:

"Beste Geronimo,

Ik ben al jaren op zoek naar een hoorspelreeks/radiostrip. Het gaat om ‘Lief zijn voor de buren’. Een paar afleveringen heb ik wel gevonden, maar nooit de complete serie. De reeks is geschreven door Jelle de Vries en was volgens mij de opvolger van Klatergoud. Een groot deel van de medewerkers aan Klatergoud deed namelijk ook weer in deze reeks mee. Enig idee of die complete serie nog ergens te vinden is? Ik ben benieuwd."

Antwoorden/reacties:

Reactie uit het "gastenboek" (11-10-2012):

Een opmerking met betrekking tot de "Hoorspel zoek hoek" met betrekking tot "Lief zijn voor de buren". Uitgezonden vanaf zondag 15 oktober 1972 tot en met zondag 29 april 1973 door de VARA via Hilversum 1. Op zondag 13 mei 1973 zond de VARA als extraatje een bloemlezing van liedjes en dialogen uit van dit muzikaal feuilleton.

Helaas beschik ik maar over drie afleveringen, de serie is meer cabaret dan hoorspel. Vanwege de kwinkslag met de actualiteit en de vele liedjes. Ik heb het vermoeden dat de zoeker meer resultaat boekt de serie compleet te krijgen bij verzamelaars van cabaretuitzendingen. Klik hier voor aanvullende informatie over deze serie.

Groet,

John

Reactie via mail (september/oktober 2013)

Sivia vraagt of de 'starter' van deze zoekvraag inmiddels al wat is opgeschoten. Silvia mist zelf deel 11 "Een boek om in op te gaan". Helaas heb ik geen e-mailadres meer. Dus hopelijk nog een reactie, dan kan wellicht de serie als nog compleet worden...